Sušené kvásky z Batelova
Ve Škrobárně Batelov se zabýváme vývojem a výrobou sušených kvásků určených pro použití v pekařských směsích a premixech. Navazujeme na více než 100 let zkušeností válcového sušení na Vysočině. Veškeré naše kvásky jsou vyráběny v souladu s potravinářskou certifikací FSSC 22000.
Sušené kvásky z Batelova jsou zcela přírodní a díky použité výrobní technologii mají nezaměnitelné kváskové aroma. Zákazníkům nabízíme široký sortiment sušených kvásků od klasických až po BIO kvalitu. Naše kvásky mají dlouhou trvanlivost, jsou nákladově efektivní, umožňují optimalizovat kvalitu výrobního procesu a nabízí dokonalou rozpustnost v teplé i studené vodě. Kvásky z Batelova dodávají pečivu dokonalou chuť a vůni a výsledné pečivo vydrží déle čerstvé. Mezi nejpopulárnější produkty z Batelova patří žitné, pšeničné, ječné nebo například špaldové kvásky.
Použití:
- Tradiční ruční pečení
- Průmyslové pekárny
- Premixy
- Pekařské směsi
- Mlynářský průmysl
- Domácí pečení