Modifikované škroby

Dáváme škrobu přidanou hodnotu

Sušené kvásky

To nejlepší pro vaše pečivo

Průmyslové škroby

Lepidla a technické produkty dle tradičních receptur

Maltodextriny

Potravinové doplňky pro profesionály

Systém bezpečnosti potravin FSSC 22000

Produkty škrobárny Batelov jsou zajištěny potravinářskou certifikací FSSC 22000.

FSSC 22000 je komplexní certifikační schéma, které vhodným způsobem kombinuje systémovou složku řízení bezpečnosti potravin s konkrétními požadavky na zajištění bezpečnosti produktu, které jsou obdobné s požadavky systémů IFS, BRC, apod.

FSSC 22000 zahrnuje kompletní schéma certifikace pro systém bezpečnosti potravin založený na řízení bezpečnosti potravin v souladu s ISO 22000:2005 „Požadavky na organizaci v potravinářském řetězci“ a požadavcích na bezpečnost potravin v podobě „Programů nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin ve výrobě potravin“ uvedených v BSI PAS 220:2008 resp. ISO 22002-1:2010. FSSC 22000 je mezinárodní standard pro bezpečnost potravin, který je uznán organizací GFSI (Global Food Safety Initiative)

Náš certifikát najdete ke stažení na stránkách společnosti Mráz Agro v záložce ke stažení.